HP Motor & Bilbärgning

Starthjälp i Härjedalen

Vi är det självklara valet av bärgare - vi är snabbt på plats och är tillgängliga dygnet runt året om! Efter många år i branschen så har vi samlat på oss erfarenheten att få igång de flesta bilar som behöver starthjälp. Vi hjälper dig med motorcykel, personbil, lastbil, buss, grävare och maskiner. Kontakta oss idag - ring 0684-106 85!

Kontakta oss

Vanliga anledningar till att bilen inte startar

Anledningarna kan vara många men det finns några som är vanligare än andra. Har vi tur kan vi hälpa till med problemet direkt på plats!

Inga lampor lyser

Om du inte får någon lampa att lysa - varken ute eller inne i kupén så kan felen vara svårare att lösa på plats. Då bärgar vi bilen till närmsta verkstad.

Kontaka oss

Urladdat batteri

Bilens batteri hjälper startmotorn att starta bilen, är batteriet urladdat kan vi hjälpa dig starta bilen på plats. Är batteriet trasigt bärgar vi bilen till verkstad.

Kontakta oss

Kyla

Vid låga temperaturer och om bilen varit stånde en period kan batteriet trassla. Då startar vi bilen med kablar så att du kan komma vidare.

Kontakta oss

Inget akut problem - Boka transport idag! 

HP Motor & Bilbärgning erbjuder transport året om. Vi transporterar allt från personbilar, maskiner, lastbilar, traktorer till motorcyklar och snöskotrar. Ring oss när du behöver transporthjälp.

Läs mer om våra transporter

Har du en fråga? - Lämna ditt nummer så ringer vi upp

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss.

HP Motor & Bilbärgning

Furubovägen 1

846 31 HEDE

Orgnr: 559243-4996

 

Öppettider

Mån-Sön: Dygnet runt

Vår jourbärgning är alltid redo - året om!

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att HP Motor & Bilbärgning aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från HP Motor & Bilbärgning.