Bärga lastbil till verkstad

Gör en prisförfrågan via formuläret eller ring oss dygnet runt på 0684-10685. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag HP Motor & Bilbärgning att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

HP Motor & Bilbärgning

Bärga lastbil till verkstad i Härjedalen

Behov av bärgning? Vägrar din bil starta eller kan du inte starta lastbilen? Ring oss dygnet runt på 0684-10685 och beställ tid och pris för lastbilstransport med start eller mål i Härjedalen. HP Motor & Bilbärgning utför vägasstans och bärgning till verkstad nära dig. Vi samarbetar med SOS International och REDGO (fd Falck Assistans). Vi finns alltid ett lokalt samtal bort Är det inte bråttom kan du enkelt göra en prisförfrågan online, vi återkommer med ett pris inom kort. Vi finns finns nära dig i Hede, Vemdalen, Svenstavik, Funäsdalen, utmed E45, väg 84 och väg 315 m.m.

Lastbilstransport Härjedalen

I behov av att transportera en bil, mc, husbil eller skrotbil? 

Läs mer

Maskintransporter Hede

I behov av att transportera en maskin.

Läs mer

Traktortransporter Härjedalen

I behov av att transportera en traktor eller skoter.

Läs mer

Lastbilsbärgning & transport i Härjedalen & Jämtland

HP Motor & Bilbärgning erbjuder bärgning och dygnet runt året om. Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, lastbilar , traktorer till motorcyklar och snöskotrar. Ring oss när du behöver transporthjälp.

Läs mer om våra transporter

Vi hjälper dig med fordonstransporter dygnet runt: 0684-106 85