HP Motor & Bilbärgning

Bilbärgning i Härjedalen

HP Motor & Bilbärgning är alltid nära till hands när du behöver en bärgare. Vi är flexibla och är snabbt på plats när du fått motorstopp, kört av vägen eller råkat ut för en olycka. På plats är vårt mål att du, våra bärgare och medtrafikanter ska vara så säkara som möjligt. Kontakta oss idag - ring 0684-106 85!

Kontakta oss

Om våra bärgare

Blir du stående efter vägen mitt ute i skogen är du varmt välkommen att kontakta oss - vi hjälper dig 24/7 året om! 

Våra bärgare

Vi har ett stort antal bärgare som bärgar allt från små till stora bilar. Vi är snabbt på plats och inget uppdrag är för stort eller för litet för oss! 

Kontaka oss

Här finns vi

Vi utför bilbärgning i Jämtland, Härjedalen, Funäsdalen, Hedeviken, Vemdalen, Linsell, Rätansbyn, Åsarna, Stenstavik mfl.

Kontaka oss

Om oss

Vi på HP Motor & Bilbärgning samarbetar med SOS International och REDGO (fd Falck Assistans). Vi hjälper dig med eller utan försäkring för bil, husbil, mc eller lastbil.

Läs mer om oss

Inget akut problem - Boka transport idag! 

HP Motor & Bilbärgning erbjuder transport året om. Vi transporterar allt från personbilar, maskiner, lastbilar , traktorer till motorcyklar och snöskotrar. Ring oss när du behöver transporthjälp.

Läs mer om våra transporter

Behöver du hjälp? Kontakta oss 24/7 dygnet runt

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Ring vår Jourbärgare direkt på 0684 - 106 85