HP Motor & Bilbärgning

Bensinstopp i Härjedalen

Har du fått Bensinstopp i Härjedalen? - Vi är snabbt på plats och är tillgängliga i Funäsdalen, Hedeviken, Vemdalen, Linsell, Rätansbyn, Åsarna, Svenstavik m.fl. Vi kör ut bensin eller diesel till dig på plats så att du kan ta dig till närmsta mack. Om du har en elbil så kan vi bärga dig till närmsta laddstation. Misstänker vi ett större problem hjälper vi självklart dig till närmsta verkstad.  Kontakta oss idag - ring 0684-106 85!

Kontakta oss

Vad händer om jag skulle få bränslestopp?

Blir du stående efter vägen mitt ute i skogen är du varmt välkommen att kontakta oss - vi hjälper dig 24/7 året om! 

Bensin & Diesel

Har du slut på bensin eller diesel ditt fordon så kommer vi ut med en reservdunk så att du kan ta dig till en mack för att tanka.

Kontaka oss

Gas

Fordon som drivs på gas kan vi inte hjälpa på plats utan måste bärga till närmsta mack. Kontaka oss för och förklara typen av fordon så skickar vi en bärgare.

Kontakta oss

El

Har du inte någon ström kvar i bilen och inte kan ta dig vidare? Kontakta oss så tar vi dig till närmsta laddningsstation.

Kontakta oss

Inget akut problem - Boka transport idag! 

HP Motor & Bilbärgning erbjuder transport året om. Vi transporterar allt från personbilar, maskiner, lastbilar , traktorer till motorcyklar och snöskotrar. Ring oss när du behöver transporthjälp.

Läs mer om våra transporter

Har du en fråga? - Lämna ditt nummer så ringer vi upp

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss.

HP Motor & Bilbärgning

Furubovägen 1

846 31 HEDE

Orgnr: 559243-4996

 

Öppettider

Mån-Sön: Dygnet runt

Vår jourbärgning är alltid redo - året om!

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att HP Motor & Bilbärgning aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från HP Motor & Bilbärgning.