HP Motor & Bilbärgning

Bensinstopp i Härjedalen

Har du fått Bensinstopp i Härjedalen? - Vi är snabbt på plats och är tillgängliga i Funäsdalen, Hedeviken, Vemdalen, Linsell, Rätansbyn, Åsarna, Svenstavik m.fl. Vi kör ut bensin eller diesel till dig på plats så att du kan ta dig till närmsta mack. Om du har en elbil så kan vi bärga dig till närmsta laddstation. Misstänker vi ett större problem hjälper vi självklart dig till närmsta verkstad.  Kontakta oss idag - ring 0684-106 85!

Kontakta oss

Vad händer om jag skulle få bränslestopp?

Blir du stående efter vägen mitt ute i skogen är du varmt välkommen att kontakta oss - vi hjälper dig 24/7 året om! 

Bensin & Diesel

Har du slut på bensin eller diesel ditt fordon så kommer vi ut med en reservdunk så att du kan ta dig till en mack för att tanka.

Kontaka oss

Gas

Fordon som drivs på gas kan vi inte hjälpa på plats utan måste bärga till närmsta mack. Kontaka oss för och förklara typen av fordon så skickar vi en bärgare.

Kontakta oss

El

Har du inte någon ström kvar i bilen och inte kan ta dig vidare? Kontakta oss så tar vi dig till närmsta laddningsstation.

Kontakta oss

Inget akut problem - Boka transport idag! 

HP Motor & Bilbärgning erbjuder transport året om. Vi transporterar allt från personbilar, maskiner, lastbilar , traktorer till motorcyklar och snöskotrar. Ring oss när du behöver transporthjälp.

Läs mer om våra transporter

Behöver du hjälp? Kontakta oss 24/7 dygnet runt

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Ring vår Jourbärgare direkt på 0684 - 106 85