HP Motor & Bilbärgning

Maskintransport

Vi transporterar era maskiner till och från garaget samt till verkstan eller ut i skog och mark. Varmt välkommen att förboka er maskintransport på önskat datum. Vi tror på god service där allt är ordnat direkt från beställning till leverans. Vi transporterar allt från smått till stort och kan vara snabbt på plats om det behövs. Tveka inte att kontakta oss när du inte tar dig vidare för egen maskin - Kontakta oss idag, ring 0684-106 85!

Skicka en förfrågan

Vägassistans & Bärgning - Dygnet runt året om

Blir du stående efter vägen mitt ute i skogen är du varmt välkommen att kontakta oss - vi hjälper dig 24/7 året om! 

Vägassistans Härjedalen

När oturen är framme ebjuder vi vägassistans dygnet runt året om. Vi hjälper till vid motorstopp, punktering,  starthjälp, feltankning och mycket mer.

Läs mer

Bärgning Härjedalen

Vi erbjuder bärgning och dygnet runt året om. Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, lastbilar , traktorer till motorcyklar och snöskotrar.

Läs mer

Här finns vi

Vi utför bilbärgning i Jämtland, Härjedalen, Funäsdalen, Hedeviken, Vemdalen, Linsell, Rätansbyn, Åsarna, Stenstavik m.fl.

Kontaka oss

Behöver du hjälp? Kontakta oss 24/7 dygnet runt

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Ring vår Jourbärgare direkt på 0684 - 106 85