HP Motor & Bilbärgning

Motorstopp i Härjedalen

Startar inte bilen eller har fått motorstopp längst med vägen? En paus behöver vi alla - men inte oplanerat. Vi är snabbt på plats i Härjedalen tillsammans med Funäsdalen, Hedeviken, Vemdalen, Linsell, Rätansbyn, Åsarna, Svenstavik m.fl. Många problem kan vi hjälpa till med direkt på plats men misstänker vi att det är något allvarligt hjälper vi dig självklart till närmsta verkstad.  Kontakta oss idag - ring 0684-106 85!

Kontakta oss

Viktigt att tänka på vid motorstopp

Blir du stående efter vägen mitt ute i skogen är du varmt välkommen att kontakta oss - vi hjälper dig 24/7 året om! 

Varningslampa

Om en varningslampa lyser i din bil? Parkera bilen och läs om felkoden i din bruksanvisning. Vid röda lampor ska du inte starta bilen utan kontakta oss så bärgar vi dig till en verkstad.

Kontaka oss

Slut på bränsle?

Att bilen inte startar kan bero på att du har slut på bensin, diesel, gas eller el. Vi kan hjälpa dig med bränsle direkt på plats, gäller det el eller gas bärgar vi dig till närmsta värkstad.

Kontaka oss

Strömlöst batteri

Är det batteriet som spökar så kan vi hjälpa dig med snabbstartare. Då kan du på en gång ta dig vidare på din resa. Gäller det elbilar så bärgar vi dig till närmsta laddningsstation.

Kontakta oss

Felsökning

Vi gör en enklare felsökning på plats och kan vi inte förstå varför bilen inte startar bärgar vi dig till närmsta verkstad. Mindre problem kan vi säkert hjälpa till med direkt.

Kontakta oss

Inget akut problem - Boka transport idag! 

HP Motor & Bilbärgning erbjuder transport året om. Vi transporterar allt från personbilar, maskiner, lastbilar , traktorer till motorcyklar och snöskotrar. Ring oss när du behöver transporthjälp.

Läs mer om våra transporter

Behöver du hjälp? Kontakta oss 24/7 dygnet runt

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Ring vår Jourbärgare direkt på 0684 - 106 85