HP Motor & Bilbärgning

Motorstopp i Härjedalen

Startar inte bilen eller har fått motorstopp längst med vägen? En paus behöver vi alla - men inte oplanerat. Vi är snabbt på plats i Härjedalen tillsammans med Funäsdalen, Hedeviken, Vemdalen, Linsell, Rätansbyn, Åsarna, Svenstavik m.fl. Många problem kan vi hjälpa till med direkt på plats men misstänker vi att det är något allvarligt hjälper vi dig självklart till närmsta verkstad.  Kontakta oss idag - ring 0684-106 85!

Kontakta oss

Viktigt att tänka på vid motorstopp

Blir du stående efter vägen mitt ute i skogen är du varmt välkommen att kontakta oss - vi hjälper dig 24/7 året om! 

Varningslampa

Om en varningslampa lyser i din bil? Parkera bilen och läs om felkoden i din bruksanvisning. Vid röda lampor ska du inte starta bilen utan kontakta oss så bärgar vi dig till en verkstad.

Kontaka oss

Slut på bränsle?

Att bilen inte startar kan bero på att du har slut på bensin, diesel, gas eller el. Vi kan hjälpa dig med bränsle direkt på plats, gäller det el eller gas bärgar vi dig till närmsta värkstad.

Kontaka oss

Strömlöst batteri

Är det batteriet som spökar så kan vi hjälpa dig med snabbstartare. Då kan du på en gång ta dig vidare på din resa. Gäller det elbilar så bärgar vi dig till närmsta laddningsstation.

Kontakta oss

Felsökning

Vi gör en enklare felsökning på plats och kan vi inte förstå varför bilen inte startar bärgar vi dig till närmsta verkstad. Mindre problem kan vi säkert hjälpa till med direkt.

Kontakta oss

Inget akut problem - Boka transport idag! 

HP Motor & Bilbärgning erbjuder transport året om. Vi transporterar allt från personbilar, maskiner, lastbilar , traktorer till motorcyklar och snöskotrar. Ring oss när du behöver transporthjälp.

Läs mer om våra transporter

Har du en fråga? - Lämna ditt nummer så ringer vi upp

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss.

HP Motor & Bilbärgning

Furubovägen 1

846 31 HEDE

Orgnr: 559243-4996

 

Öppettider

Mån-Sön: Dygnet runt

Vår jourbärgning är alltid redo - året om!

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att HP Motor & Bilbärgning aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från HP Motor & Bilbärgning.