Assistans bärgning & vägassistans i Härjedalen

År du stående längs vägen. Ett samtal och du får snabb hjälp. Känn dig trygg på vägen, använd din vägassistansförsäkring idag! Självklart hjälper vi även fordon utan försäkring. Vi på HP Motor & Bilbärgning samarbetar med SOS International, REDGO Räddningskår och för dig som har Vägassistansförsäkring, vi hjälper dig med eller utan försäkring för bil, husbil, mc eller lastbil och är snabbt på plats när oturen varit framme.

Vägassistans Härjedalen

När oturen är framme ebjuder vi  vägassistans dygnet runt året om. Vi hjälper till vid motorstopp, punktering,  starthjälp, feltanknig och mucket mer.

Assistans bärgning Härjedalen

Vi erbjuder bärgning och dygnet runt året om. Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, lastbilar , traktorer till motorcyklar och snöskotrar.

Akut transport i Härjedalen

Behöver du hjälp med transport av fordon? Vi hjälper till med att transportera BILAR till verkstad, skortbilar till skroten och maskiner mellan platser.

Läs mer eller skriv en recension ... HÄR

" Heja er "

Anki Holmin 

" Tack för hjälpen i måndags. Min bil ser väldigt liten ut där. "

Barbro Schönning 

Behöver du assistans bärgning i Härjedalen?

Självklart hjälper vi även fordon utan assistansförsäkring. Vill du uppringd, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig. Kontoret har öppet 07.00 - 16.00 måndag till fredag. Efter kontorstid ring 0684-106 85