HP Motor & Bilbärgning

Terrängbärgning i Härjedalen

HP Motor & Bilbärgning står alltid redo när du behöver hjälp med terrängbärgning. Vi har läng erfarenhet av bärgning i skog och mark av skogsmaskiner. Vi är snabbt på plats och anpassar oss och våra bärgare beroende på uppdrag. Tveka inte att kontakta oss när du inte tar dig vidare för egen maskin - Kontakta oss idag, ring 0684-106 85!

Kontakta oss

Om våra bärgare

Blir du stående efter vägen mitt ute i skogen är du varmt välkommen att kontakta oss - vi hjälper dig 24/7 året om! 

Bärgning i skog och mark

Ibland händer det att även skogsmaskiner kör fast, får motorstopp eller inte går att starta. Vi har rätt typ av bärgare för att hjälpa till även på svår åtkomliga platser runt om i Jämtland.

Kontaka oss

Här finns vi

Vi utför bilbärgning i Jämtland, Härjedalen, Funäsdalen, Hedeviken, Vemdalen, Linsell, Rätansbyn, Åsarna, Stenstavik m.fl. Har du några funderingar? Tveka inte att kontakta oss!

Kontaka oss

Om oss

Vi på HP Motor & Bilbärgning samarbetar med SOS International och REDGO (fd Falck Assistans). Vi hjälper dig med eller utan en försäkring för bil, husbil, mc eller lastbil när det kommer till stora och små uppdrag.

Läs mer om oss

Inget akut problem - Boka transport idag! 

HP Motor & Bilbärgning erbjuder transport året om. Vi transporterar allt från personbilar, maskiner, lastbilar , traktorer till motorcyklar och snöskotrar. Ring oss när du behöver transporthjälp.

Läs mer om våra transporter

Behöver du hjälp? Kontakta oss 24/7 dygnet runt

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Ring vår Jourbärgare direkt på 0684 - 106 85