REDGO Härjedalen - HP Motor & Bilbärgning

Få ett kostnadsförslag och beställ online till lågt pris & 0 kr i självrisk. Med landets största nätverk av bärgare får du snabb och professionell väghjälp på plats. Få kostnadsförslag. Hjälp på plats. Service dygnet runt. Trygghet på vägen. Tjänster: Bärgning, Starthjälp. punktering.låsöppning fordon mm.

0684-10685

REDGO VÄGASSISTANS 24H I HÄRJEDALEN & JÄMTLAND

Vi på HP Motor & Bilbärgning tillhör med REDGO (fd Falck Assistans) och för dig som har vägassistansförsäkring, vi hjälper dig med eller utan försäkring för bil, husbil, mc eller lastbil och är snabbt på plats när oturen varit framme. Våra erfarna bärgare hjälper till vid motorstopp, punktering, starthjälp, låsöppning fordon och mycket annat. Bärgningsbilar finns nära dig i Vemdalen, Svenstavik, Hede, Funäsdalen, utmed E45, väg 84 och väg 315 mm. Välkomma att kontakta din REDGO bärgare i Hede och Härjedalen( Redgo-bärgare). Ring Jour nr:0684-10685.

REDGO Vägassistans

När oturen är framme ebjuder vi vägassistans dygnet runt året om. Vi hjälper till vid motorstopp, punktering,  starthjälp, feltanknig och mucket mer.

Läs mer

REDGO Bärgning

Vi erbjuder bärgning och dygnet runt året om. Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, lastbilar , traktorer till motorcyklar och snöskotrar.

Läs mer

REDGO Transport

Behöver du hjälp med transport av fordon? Vi hjälper till med att transportera BILAR till verkstad, skortbilar till skroten och maskiner mellan platser.

Läs mer

REDGO bärgning dygnet runt i Härjedalen

REDGO bärgar allt från bilar till tyngre lastbilar över hela Härjedalen och delar av Jämtland. Det spelar ingen roll om du fastnat längst med vägen eller på en liten skogsväg - Kontakta oss på HP Motor & Bilbärgning så kommer vi och hjälpar dig. Om det skett en olycka kontakta 112. Vid dålig sikt och/eller väglag stanna i ditt fordon tills vår bärgare är på plats. Vi utför vanligtvis vägassistans i Funäsdalen, Hedeviken, Vemdalen, Linsell, Rätansbyn, Åsarna, Svenstavik m.fl.

Läs mer om Bärgning

REDGO vägassistans att lita på

Vi har lång erfarenhet som mekaniker och kan hjälpa till med många problem direkt på plats. Så behöver du hjälp med motorstopp, låsöppning, punktering eller har du slut på bränsle? Tveka inte en sekund att kontakta oss! Vi har ett nära samarbete med SOS Internationall och REDGO (fd Falck Assistans) för att göra det enklet för dig som bil och lastbilsägare i trafiken.

Läs mer om Vägassistans

Behöver du hjälp? Kontakta oss 24/7 dygnet runt

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Ring vår Jourbärgare direkt på 0684 - 106 85