Kontakta HP Motor & Bilbärgning

Bärgare partner med REDGO (fd Falck Assistans) och SOS international Vi utför vanligtvis vägassistans i Funäsdalen, Hedeviken, Vemdalen, Linsell, Rätansbyn, Åsarna, Svenstavik m.fl.

Jourbärgare i Hede, Härjedalen & Jämtland

Vägassistans & Bärgning av erfarna bärgare i Hede / Norr-Hede med 15 mils omnejd, Härjedalen & Jämtland som samarbetar med alla försäkringsbolag och många lokala företag. Vi hjälper till med bensinstopp, starthjälp, punktering, feltankning och mycket mer. Hjälpen finns nära dig när du behöver den. Vi samarbetar med SOS international och REDGO (fd Falck Assistans) Sverige som håller på att byta namn till RedGo. Snabbt på plats! Vi tar kort, swish och kontanter för att snabbt hjälpa dig vidare. Kör försiktigt!

HP Motor & Bilbärgning AB

Din lokala REDGO (fd Falck Assistans) & SOS international bärgare i Härjedalen

 

Bärgningsstation i Hede / Norr-Hede

Besöksadress; Furubovägen 1, 84 631 Hede

För vägbeskrivning, klicka HÄR

Du hittar oss i korsningen Inger grannes väg  & Furubovägen

 

Jour avseende vägassistans & bärgning

Jour.nr: 0684-106 85

Våra öppettider är dygnet runt, året runt!

Måndag Dygnet runt

Tisdag Dygnet runt

Onsdag Dygnet runt

Torsdag Dygnet runt

Fredag Dygnet runt

Lördag Dygnet runt

Söndag Dygnet runt

Nytt! Falck Räddningskår byter namn till Redgo

En av våra partners, Falck Assistans har bytt namn till RedGo Sweden AB till följd av ett ägarbyte.  Fakturorna kommer därför att vara från RedGo Sweden AB för vissa uppdrag, och inte Falck Räddningskår AB. Tidigare i år förvärvade försäkringsbolaget Gjensidige Falck’s assistansverksamheter inom Norden från danska Falck Group. Som ett resultat ändras nu företagets juridiska namn till RedGo från och med den 1 maj 2022. Läs mer här

Meddelande

Ingen fil vald

Läs mer eller skriv en recension ... HÄR

" Heja er "

Anki Holmin 

" Tack för hjälpen i måndags. Min bil ser väldigt liten ut där. "

Barbro Schönning 

HP Motor & Bilbärgning

Furubovägen 1

846 31 HEDE

Orgnr: 559243-4996

 

Öppettider

Mån-Sön: Dygnet runt

Vår jourbärgning är alltid redo - året om!

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att HP Motor & Bilbärgning aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från HP Motor & Bilbärgning.